Klein, bijzonder, groot wonder

De komst van een klein wondertje blijft altijd zo uniek!
Dit wil je dan ook graag aankondigen op de mooiste manier. Op zoek naar een uniek geboorteconceptdie volledig bij jullie past? Samen creërenwe een wondermooi geheel.

Heb je ook doopsuikertjes nodig? Atelier Cézaar werkt graag het volledige concept voor jullie uit.

Hoe werkt het?

Stuur me gerust een mailtje en dan luister ik graag naar jullie wensen tijdens een eerste persoonlijk gesprek. Ik maak graag enkele voorontwerpen en luister naar jullie feedback.
Nadien wordt het gekozen kaartje nog aangepast tot het volledig ‘af’ is.

Atelier Cézaar werkt samen met een vaste drukker die gespecialiseerd is in verschillende druktechnieken (letterpress, foliedruk, digitale druk, velvet of linnen, kleur op snee, …) We bekijken welke druktechniek het beste bij jouw ontwerp past.

Tip: Reserveer tijdig je plekje in mijn agenda. Contacteer me best 3 à 4 maanden voor de uitgerekende datum, zodat ik jullie een vlotte en goede service kan aanbieden.

Doopsuiker

Naast het geboortekaartje is het ook belangrijk om doopsuikertjes te voorzien. En natuurlijk wordt dit in dezelfde stijl van het kaartje ontworpen.

Neem je zelf graag de touwtjes in handen? Dan zorg ik ervoor dat je de bijhorende stickertjes of labeltjes hebt.

Laat je dit liever aan ons over? Atelier Cézaar werkt graag het volledige concept uit, waarbij we de doopsuikertjes met liefde afwerken.

Ontwerpkosten

Een geboortekaartje op maat kost €225
(incl 21% BTW, excl drukwerk).

Hierin zit jullie persoonlijk ontwerp op maat en het bijhorende babyborrelkaartje verrekend.

Voor het ontwerp van stickertjes/labeltjes rekenen we bijkomend €20.